péntek, november 09, 2007

AddOn Studio for World of Warcraft again

Olyan jó volt az InfoWorld cikket olvasni (különösen Scott Guthrie megjegyzését), hogy el is felejtettem azt, ami az első pillanatban szúrta a szemem: Az InfoWorld-nek akaratlanul is sikerült egy médiahacket végrehajtania a következő mondattal:
A top official from Microsoft's developer division showcased an array of new development technologies on Tuesday, including a demo of the game World of Warcraft running within the company's Visual Studio integrated development environment.
Mivel a cikket nagyon sok más újság és blog is átvette, a fő üzenet az lett, hogy World of Warcraftot lehet játszani a Visual Studióban. Ami természetesen nem igaz. Elgondolkodtató, hogy így keletkeznek a hírek. Most megpróbálom én is a saját mediahackemet, aztán figyelem a cikkeket :)
A top official from Microsoft's developer division showcased the new Visual Studio running as an AddOn within World of Warcraft. He demonstrated how two epam developers tripple-killed the opponent's integrated development environment within just a couple of weeks.

Nincsenek megjegyzések: